Pagina's

Header

Header

vrijdag 25 februari 2011

Hot trend: Kuise Meisjes oorbellen

Dé trend van zomer 2011, kuise meisjes oorbellen. Het schijnt het helemaal te worden, en ik wil ze ook! De meeste dames kijken wel gtst en velen van jullie zullen de tegekke oorbellen van Lorena al hebben gespot. Één oorbel met een bloem dragen lijkt de nieuwe trend te worden! 


Op kuisemeisjes.nl vind je het unieke concept van Giggi Ravelli en Marly van der Velden. Giggi ( Lorena) hebben we zelf al heel vaak gespot in GTST met haar geweldige oorbellen. Veel meiden beginnen ze ook te dragen. Ze zien er echt onwijs leuk uit, oke het lijkt misschien vreemd om met maar een oorbel rond te lopen maar het is juist zo leuk!

De gedachte van KM:
KM wil met haar accessoires ervoor zorgen dat jij je stijlvol, sexy en stoer voelt. Accessoires maken een outfit compleet en met de accessoires van KM zorg je ervoor dat jouw outfit altijd net even anders is.
Je maakt je eigen stijl compleet met de unieke sieraden van KM, want ook jij bent uniek en dat mag iedereen best weten.


 Op de webshop van Giggi en Marly kun je deze oorbellen bestellen vanaf €22,95. Bij een bestelling vanaf €60,00 krijg je er een leuk cadeautje bij! De oorbellen bestel je per stuk, want je mag er hier geen twee van dragen! Zo is de trend weer niet! Wees er wel snel bij, want de oorbellen zijn heel snel weer uitverkocht. Ik ga zelf naar de winkel toe om een bloem te bemachtigen en zelf even aan het knutselen te gaan. Als het lukt laat ik jullie het resultaat nog zien en anders bestel ik een geweldige oorbel!

2 opmerkingen:

  1. die van ons zijn mooi geworden! <3333

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind ze heel leuk voor de zomer of een feestje. Heb ze alleen nog niet. Kan ze hier wel kopen eens over na denken hihi

    BeantwoordenVerwijderen

Populaire berichten